PC Management BV

Advies, Beheer & Projectmanagement

Over ons

PC Management BV is een bedrijf gespecialiseerd op projectmanagement. Haar hoofdtaken zijn: Advies, beheer en projectmanagement. Advies, Beheer en projectmanagement zijn zeer belangrijke taken voor vele bedrijven en projecten. Zowel bouwprojecten als gewoone projecten ieder bedrijf krijg met projectmanagement te maken. Daarbij is het belangrijk dat het beheer van de projecten uitermate goed wordt uitgevoerd. beheer is dus eigenlijk de motor van een project. Advies is daarbij van belang evnals communicatie, controle en afspraken, heldere afspraken.

 

PC Management BV staat voor goede communicatie, heldere afspraken, een goed beheer, goed advies en een goede projectmanagment structuur. Door onze deskundigheid op het gebied project management kunnen wij veel ervaringen in de praktijk brengen. Wij werken veel in enschede en omstreken. Schilders, Behangers, Glaszetters, Schoonmakers, Aannemers, Dakdekkers, Glazenwasser wij kunnen u overal bij helpen. Specialisatie in verschillende ambachtelijke vakken zoals Schilderen is wel erg makkelijk als het een onderhoudsproject betreft.Schilderen het is een vak apart. U moet dus wel degelijk bekend zijn met het schildersvak en schildewerk om er een objectieve beoordeling op los te laten. Over de kwaliteit van de schilder, het schildetwerk en het schildersbedrijf.

 

PC Management BV is er om u te helpen met uw project. Wij hebben namelijk de ervaring en expertise om uw project in goede banen te leiden en deze met succes af te ronden.

 

Voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.